Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 30 септември

Родените на 30 септември са одухотворени, притежават много творческа енергия и философска мисъл.
Тези качества задължително ги подкрепят в трудни моменти, но ги карат да се чувстват и “различни”, често неразбрани.
 Обичат предизвикателствата, приключенията, винаги могат да оценят хубавото, дори и в по-изпитващи ситуации и да го превъртят в полза.
Животът им е цветен, изпълнен с авантюри, приключения и предизвикателства, рядко монотонен и скучен. Въодушевяват ги пътуванията, промяната, високите и по-далечни цели…
Трудно правят компромиси с вярванията си, често са идеалисти, романтици, преследват с голям ентусиазъм цели, които кореспондират с творческия им потенциал. Въпреки всичко могат да се разпиляват в различни посоки, да са отлични “спринтьори/, но не и бегачи на дълги разстояния, така че е препоръчително да си поставят по-краткосрочни цели. Имат богат потенциал, но за да го реализират трябва да се научат да го канализират в една водеща цел, иначе имат много шансове над средното ниво, но съществува опасност да не ги реализират до край. В оптимален вариант- постоянно обновяват целите си, надграждат успехите си в избрано направление.
Професионална реализация: могат да намерят отлично поприще като учители, проповедници, писатели, както и във всички сфери от живота, където да предадат на околните своите оригинални съждения, дори прозрения, също-да включат творчески подход.
Партньорски отношения- те са като “слабо място”, което изисква да променят нещо в подхода си, може би да избягват крайности и преувеличения, както в положителна посока /да слагат ореоли/, така и обратно- да избягват прекалена критичност. При всички случаи взаимоотношенията се превръщат в повод за множество преоценки, за духовно развитие, след време малцина наричат свои истински приятели, близки, не допускат лесно хора в сърцето си…
Мистично значение: показва личност с авантюристичен характер, която трябва да се пази от финансови спекулации, прекалено големи рискове и спонтанност при вземане на решение, да страни от мошеници, манипулатори. Символ: промяна, предизвикателство.
Известни личности родени на тази дата са: Труман Капоти, Ели Визел /румънски писател, Нобелов лауреат/, Моника Белучи /италианска актриса/, Георги Дюлгеров /български режисьор/, Райна /българска поп фолк изпълнителка, Ти Пейн /американски певец, композитор, рапър, продуцент/.
Monica_BellucciRaynagalaxy

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *