Риби Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 10 март

Родените на 10 март сияят с особена светлина и се отличават със своето силно присъствие.

Притежават огромна вътрешна сила и потенциал, които ги превръщат в лидери по един естествен начин, дори и това да е в най-близкото им обкръжение.

Имат добра ценностна система, умеят да се радват и на малките неща от живота, позитивно настроени са и по един естествен начин привличат вид благоденствие и успехи в живота си.

Не се страхуват да посрещат предизвикателства, смели са, но си поставят градивни и стойностни цели, поне в повечето случаи, а това допълнително им гарантира вид просперитет или поне известно спокойствие в живота.

Обикновено може да им се има доверие, умеят да носят и отговорност, а по пътя си пренареждат приоритетите си така, че да не се товарят с излишното, ненужното, дори и на емоционално ниво, до колкото това е възможно и според текущи ситуации. Все пак философията им за живота е такава, че те не рядко младеят, радват се на дълголетие, защита от висшите сили и това перманентно го усещат, но подчертано в по-изпитващи моменти.

Опасността за родените на тази дата може да се отключи, ако те злоупотребят със своята сила и качества, проявят крайна твърдост, дори и когато трябва да са по-гъвкави и толерантни…

Професионална реализация: заемат отговорни длъжности или такива ,които им дават възможност да изпъкнат, да ръководят другите или поне да им указва значимо въздействие. Бавно, но сигурно се изкачват към връх…Имат качества за реализация чрез собствен бизнес и ако направят стъпки в тази посока- в повечето случаи той е успешен.

Партньорски отношения: умеят да градят дълги и надеждни отношения, но партньора до тях трябва подчертано да се съобразява с личните им планове, иначе отпада от живота им.

Мистично значение: показва човек, който обича живота, жизнен и енергичен, притегателен център за своето обкръжение, вдъхващ кураж и амбиция. Защитен е от някаква вълшебна сила и колкото по-вярващ е, толкова повече ще засилва тази опека.

Символ: Благоденствие

Известни личности родени на тази дата са: Чък Норис- американски актьор, Шарън Стоун- американска актриса, Джон Хам- американски актьор, Оливия Уайлд- американска акриса, Паджет Брустър- американска актриса, Венета Рангелова- българска певица, Принц Едуард- британски принц, Иван Ласкин- български актьор, Мирослав Костадинов (Миро)- български певец.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *