Овен Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 11 април

Родените на 11 април притежават голяма вътрешна сила, която се учат да проявяват и отстояват поетапно във времето. Чувствителни, понякога импулсивни и противоречиви в желанията си. За тях сигурността е от първостепенно значение, но изглежда, че им се налага да преодоляват някой вътрешни бариери, а за това им е нужна подкрепа или одобрение от страна на околните, така се чувстват окрилени и могат да разгърнат иначе чудесния си потенциал.
Имат много повече качества, отколкото са склонни да демонстрират през първата част от живота си. Емоционални и понякога раними, могат да показват различни лица според моментни настроения.
Професионалната им реализация трябва да им носи сигурност, да е свързана с подкрепа и вид съдружие. Ако  усещат, че са полезни със своите знания и умения, тогава постигат високи резултати и израстват стремително нагоре.
Склонни са да се раздвояват между личните си приоритети, и тези на най-близкото си обкръжение, от което се влияят подчертано. Тази предразположеност трябва да бъде елиминирана съзнателно, за да не се подменят интересите им.
В партньорските отношения може да им се има доверие, когато се спечели уважението им и се чувстват обичани, уверени в своя партньор.
Въпреки всичко са склонни към подозрителност, могат да предизвикат бурни и незабравими преживявания, но и обрати, застрашени са от предателства предимно до 28г., но тази тенденция може да бъде смекчена от индивидуалния хороскоп.
Мистично значение: благочестив характер, който притежава вяра в доброто,  вроден стремеж да помага на по-слабите и уязвимите, защото самият той е преживял “бури” и  е “оцелял”…
Известни личности родени на тази дата са: Триша Хелфър- канадска актриса, Винсънт Гало- американски актьор, режисьор, музикант и художник, Николай Камов- български политик.
240px-Tricia Helfer ALT

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *